foto: Jens Buurgaard Nielsen

Treningsdagboken som aldri fortsatte

“Én video Joakim? That’s it?” Det kommer nok mer i en eller annen form, men etter både sykdom og nektelse av filming på senterne ble det fort kjedelig å filme meg selv sittende å forklare.

Men tro meg! Jeg har ikke ligget på latsia. Jeg har jobbet meg gjennom crossfit i Nydalen (hvor jeg såvidt overlevde) og ikke minst havnet tilbake på sporten jeg alltid har elsket: Squash. Det er noe befriende ved det å gå inn i en hall og slå en usprettende ball hardt i en vegg, før man så løper så fort man kan til midten, hvor man får stå i et par millisekunder før du igjen må ut på løpetur.

Lyst til å squashe med meg? No probleminho, ta kontakt! …og nei, det er ikke meg på bildet. Jeg har fortsatt hår!

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar