Joakims + Trening = Sant? (Treningsdagbok)

Du tror neppe dine egne ører og øyne. Det står faktisk “Joakim” og “trening” i en og samme setning. Det er nemlig fakta, jeg skal ta opp kampen mot min egen energimangel og finne meg en treningsform jeg får nytte ut av. Det hele skal dokumenteres og deles med deg, kanskje du også har noen flotte idéer?

For de av dere som har fått et lite innblikk av mitt liv gjennom sosiale medier, har sikkert lagt merke til at jeg ikke akkurat er den sunneste personen i verden. Jeg elsker Coca Cola Zero, har falt pladask for den siste oppskriften av Safari-kjeksen, potetgullet går ned på høykant og kokkekunskapene er like dårlig som… vel, det finnes neppe noen dårligere. Et kjempeflott innsalg av meg selv der altså!

Det som kommer til å skje de nærmeste månedene er at jeg og min kollega Sofia skal teste diverse treningsformer. Enten det er yoga, curling, crossfit, squash eller ridning på hest. Vi skal teste det i meste i min jakt på å finne den ultimate treningsformen. I mine øyne finnes det ingen ultimat treningsform på et treningsstudio. Jeg har vært støttemedlem og medlem i flere treningsstudioer og det blir bare med å trene litt i noen apparater og gå hjem. Znork… Den ultimate treningsformen må derfor inneholde noe som gjerne kan være både sosialt, utfordrende og morsomt.

Hvorfor nå?

Nei, jeg har ikke blitt overvektig. Jeg er fortsatt ganske så slim, men energien i en liten kropp som min, er ikke så alvorlig høy. Som følge av mitt kosthold, pluss lite trening, blir det en overvekt av dårlig livsstil for kroppen. Det fører til mange timer foran TV-en og spillkonsollen i håp om at jeg skal være verdens beste i Football Manager eller GTA.

Sant skal også sies at jeg fikk en liten dytt av Ida Fladen og hennes Prosjekt Perfekt, hvor hun beskriver sin livsstil som overraskende lik min og hvor hun får vite at hennes fysiske alder er temmelig høy. “Shit, hvor høy kan min fysiske alder være da?”

Det hele er en idé om å teste ut mange forskjellige treningsformer og finne det som passer perfekt for meg og andre i min situasjon. Vi skal rett og slett finne treningsformen som gir deg mest, dersom du ikke elsker å trave rundt på et treningsstudio.

Har du tips til hvilke treningsformer vi bør sjekke ut, ta kontakt med meg i noen av mine sosiale kanaler eller legge igjen en kommentar.

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar