978x

Velkommen WiMP HiFi!

Det er ingen hemmelighet jeg trenger å holde på lenger. Det er ikke en arbeidsidé. Det er ikke bare et ikon på en beta-versjon av WiMP-appen. Det er sant, du kan endelig streame i lossless lydkvalitet.

Det er også helt sant som Asbjørn skriver – vi har gått fra å være opptatt av vinyl, via dårlig kvalitet i mange mp3-butikker og komprimert kvalitet på streaming, og tilbake til å være opptatt av vinyl, kjøpe store dyre headset. Jeg er én av de. Jeg har vinylplater, men solgte vinylspilleren. Jeg har et godt anlegg, men får mest ut av det ved å se på filmer. Nå blir musikkverden anderledes!

Hva er lossless?

Lossless er et samlebegrep for filformater som er urørt etter produksjon. Det vil si at det du egentlig kommer til å høre i WiMP er det som kom ut fra mixern til produsenten. Det er det faktiske produktet som artist/produsent vil at du skal høre, istedenfor et produkt som har blitt tappet for innhold i topp og bunn. Det kan diskuteres i det uendelige om pop-produsentene faktisk lager det de vil at du skal høre på et godt anlegg, men heller den lyden de vil at du skal høre på de små iPhone-proppene dine.

For å lese mer om hva WiMP gjør med lyden, sjekk vår produktutvikler Pål Bråtlund sin bloggpost.

Må alle ha det?

Nei. Det er utvilsomt ikke et produkt for alle, men for de som har investert i gode høretelefoner eller et godt hjemmeanlegg er det utvilsomt verdt et godt og langt forsøk. Etter å ha gitt mange kunder muligheten til å oppleve denne gode kvaliteten i 24 timer, ser vi at dette er noe man foretrekker.

Du vil i løpet av den neste tiden se mer til WiMP HiFi i flere forskjellige måter. Vi kommer til å være synlig i sosiale medier for den målgruppen vi ønsker å nå. Så, jeg vil gjerne ønske deg velkommen til en ny musikkhverdag. En hverdag hvor du kan få tilgang til alle dine favoritter i den kvaliteten din musikksmak og anlegg fortjener.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar