Hei bloggverden!

Tastaturets lille lager med støv har blitt blåst vekk, de vanlige fingerøvelsene er gjennomført og bloggen pusset opp. Det er klart for at jeg skal blogge igjen.

Mye skjer til stadighet i en manns liv. Mitt liv er ei et unntak. Fra å sitte å jøgle i et lite lokalradiostudio i Drammen, via P5 og P3, til å jobbe med det mest gøyale, inspirende og sosiale vi har på internettet – sosiale medier. Med min radiobakgrunn klarer jeg ikke å holde kjeft, derfor har denne lekeplassen/sandkassen/oasen av en blogg blitt opprettet.

Head of Social Media

WiMP har gjort et tøft valg, som mange bedrifter fortsatt har til gode av å gjøre. De valgte å satse på sosiale medier og sette én person på toppen av puslespillet. Det er meg. Fra før av jobbet jeg med innholdet i WiMP og passet på at det folk ønsket seg i blant annet sosiale medier, ville dukke opp i WiMP innen kort tid. Senere ble rollen delt opp og jeg tok mer og mer fatt i vår sosiale aproach. Nå som jeg har fått en fulltidsstilling med sosiale medier, har arbeidsbeskrivelsen blitt fullstendig forandret. Nøyaktig hva jeg vil jobbe med, skal jeg dele på et senere tidspunkt.

Det lønner seg å skrike. Rop ut, ta fatt i nye sosiale muligheter og spre det rundt i bedriften. La folk vite at det er muligheter i sosiale medier. Både rent markedsføringsmessig, men også kundeservice og det å ta del i en dialog om ditt merkevare. Jeg mener at enhver bedrift med hjerte for kundene sine MÅ være på sosiale medier. Dessverre er det flere bedrifter som har valgt å fjerne leddet som heter “sosiale medier” i sin plan.

Bloggens innhold

Hva denne bloggen kommer til å inneholde har jeg ingen fasitsvar på. Sosiale medier er selvfølgelig en stor del av det, samt at jeg vil lekke noen idéer og erfaringer fra WiMP. Du skal heller ikke se bort ifra at jeg vil dele litt om mine andre store begistringer her i livet: lyd, teknologi, medier og andre snodigheter.

Det viktigste for meg er at dette er en lekeplass for å dele mine tanker rundt sosiale medier. Jeg vil ikke alltid gå ekstremt grundig til verks, men dele mine personlige erfaringer i alt fra å få seg jobb via sosiale medier, bygge opp bedriften til å godta satsning rundt SoMe og opprettholde dette. Du skal ikke se bort ifra at jeg vil dele en god del meninger rundt nye funksjoner og endringer som gjøres på de sosiale platformene.

Jeg er veldig glad i å komme i kontakt med folk, du finner et par av mine sosiale kontoer på høyresiden i menyen og du når meg alltids på mail.

Takk til Christian Gedde-Dahl for hjelp med bloggen!

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar